About us

Välkommen till RMparts.se hemsida! Här hittar du ett brett sortiment av varor, bra priser och användbar information som hjälper dig att göra ett smart val. För närvarande är rmparts.se en av den mest fylla onlinebutikerna som erbjuder olika kategorier av varor. Vi har gått en lång väg med vår sökning efter leverantörer och vi kan erbjuda nu varor för nästan varje bilmärke, från de vanligaste maskinerna och till superbilarna. Lär oss närmare och ta reda på varför hundratusentals kunder ordna sin vardag med våra tjänster!

Vem är vi?

Vi började vårt arbete med bilar som entusiaster och arbetade med glädje och stort intresse. Vårt mål har alltid varit att ge kunden ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör av god kvalitet. Försök att maximera utbud av alla reservdelar med bra leveranstider. Vi tror att bilens skick skapas av kvaliteten på delarna, därför originaldelar alltid har företräde framför eftermarknadsbytesdelarna som finns tillgängliga på marknaden. Skydda din bil så den kommer att tjäna ära. . Vi vet att den moderna människan uppskattar varje minut på dagen, då har vi gradvis ökat utbudet av varor i butiken så att du som vår kund, kommer att kunna köra inte bara en vanlig bil, men också något exklusivt.

Varje kategori av varor är indelad i flera underkategorier. Urvalsfilter och produktbeskrivning gör sökningen enklare. Du kan också använda sökfunktionen på hemsida genom att skriva produkten eller tillverkare i rutan.

Men om din sökning inte har gett tillfredsställande resultat, skynda dig inte att ge upp! Vi har professionella varukonsulter som kommer att ge dig råd om det bästa alternativet att köpa för varje specifik produkt, samt hjälp med mer komplexa frågor. Vi är redo att hjälpa till i icke-standardiserade situationer, så kontakta rmparts.se via e-post eftersom detta underlättar oss att hantera varje problem i följd.

Varje dag fler och fler vill att köpa reservdelar på Internet, vilket gör det lättare att hålla din bil i gott skick utan att lämna ditt hem, eftersom vi levererar reservdelar direkt till din önskade adress.